Browse By

Monthly Archives: július 2016

Sátraké a dicsőség

Pénteken indul a FotóFalu, mi már csomagolunk, de vannak még izgalmasabbnál izgalmasabb kurzusaink, ahol vannak szabad helyek. Igaz, hogy a szobai szállások fogytán vannak, de ne csüggedjetek, sátorhelyünk bőven van! Jelentkezzetek! Most egy darabig nem lesz új poszt a fotonlogon, de aki kíváncsi kövessen az

A kollódium hangjai

Varga Tamás zenét készített azokból a hangokból amiket a nedves kollódiumos eljárás közben hallani és videoklipet is forgatott hozzá. Még jó, hogy nem tör világuralomra, mert akkor még a drónokon is nedves lemezes kamerák lennének :)

Jön a nyár legjobb fotós dilije!

Már csak párat kell aludni és kezdődik a fotófalu Drégelypalánkon. Lesznek kiváló analóg és digitális kurzusok is és többek között a Tripont kft. jóvoltából mindenféle fotós eszköz ami után megnyalhatod majd mind a tíz ujjadat. Csak pár dolog kedvcsinálóként: A mágikus kollódium, szerény személyem és

FotóFalu 2016 – Telek Balázs Ösztöndíj

Ösztöndíj pályázatunk célja, hogy olyan tehetséges alkotókat támogasson, akiknek anyagi körülményei miatt nehézségeket okoz, hogy részt vegyenek a FotóFalun, de motiváltnak érzik magukat arra, hogy aktív tagjai legyenek ennek az alkotói közösségnek, ahol új műveket hozhatnak létre, és fejleszthetik tudásukat.

Face Aware Liquify az új Photoshopban

Szeretem a kifejezések magyar változatát használni, de ebben az esetben maradtam az angol verziónál címben, mivel egyrészt azt úgyis mindenki ismeri, másrészt a kép torzítása az arc ismeretében kissé erőltetettnek tűnt.