Hipstamatic Tintype

Nem akarsz vegyszereket a lakásban, remeg a kezed, vagy egyszerűen csak nem tudod hogy kell igazi nedveslemezes fotót csinálni, de tetszik ahogy kinéz? Akkor a Hipstamatic Tintype-ot neked találták ki.

Nem akarsz vegyszereket a lakásban, remeg a kezed,  vagy egyszerűen csak nem tudod hogy kell igazi nedveslemezes fotót csinálni, de tetszik ahogy kinéz? Akkor a Hipstamatic Tintype-ot neked találták ki.

Ezzel a programmal az iPhone tulajdonosok az 1800-as évek végét idéző szelfiket készíthetnek. Az alkalmazás mindössze egy dollárért megvásárolható az AppStore-ban.

Régebben már meséltem a cukorkás dobozból készült lyukkameráról. Azért, hogy lásd milyen is egy valódi nedves kollódiumos szelfi, teszek ide egyet, amit ezzel készítettem.

Saját készítésű kollódium, ISO 0,75 – 60s expozíció tűző napon.


Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1349