Új arculat – Szolgálati közlemény

A blog a marcusconsulting-nak köszönhetően új ruhát kapott. A megjelenés egyenlőre 95%-os, apróbb változtatások – főleg a működésben – biztos lesznek még, de most egy darabig nagyjából ilyen marad, kezdjétek megszokni :-).

A legfontosabb változás az, hogy a kiemelt témák saját oldalakat kapnak (jelenleg a GIMP és a Lightroom ilyen). Ezen felül az új megjelenésben a bejegyzések listázásakor csak egy rövid kopf jelenik meg (már ahol megcsináltam:) a teljes bejegyzés eléréséhez a tovább linkre kell kattintani.

Remélem ezek a változtatások segíteni fognak nektek, hogy megtaláljátok amire kíváncsiak vagytok, mert – hogy Hocsi barátomat idézzem – a fotonlogon minden fent van.

Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1348