Helyzet…

Kedves olvasók, igen rég nem jelentkeztem már, pedig vannak hírek. Az első, hogy lassan befejezzük a Shoot it, Light it, Retouch it c. Scott Kelby könyv fordítását, ami azt jelenti, hogy a karácsonyra már kapható lesz, a kiadó weblapján biztos, de remélhetőleg a könyvesboltokban is. Arról nem is beszélve, hogy az iPhone könyv is tördelés alatt van. Egyszóval halni sincs időm. Bocs.
Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1348

2 hozzászólás

  1. Remek a blog, már fel is iratkoztam.
    Jó látni, hogy vannak akik filmre is fotóznak, na nem mintha a digitális képekkel bármi gond lenne. A C41 előhívással fogalakozó bejegyzés rendesen felcsigázott. Eddig én is azt hittem, hogy ez nagyon bonyolult ezért utána sem néztem jobban a színes technikának.

    Üdv, G

  2. @GaDo: köszi. Ami a C41-et illeti, szerintem a laborok direkt terjesztették, hogy bonyolult :-) Pedig csak a vegyszerek hőmérsékletére kell odafigyelni.

Comments are closed.