15. Fotófalu – Jelentkezz most!

Már lehet jelentkezni a nyár egyik legrégibb, legjobb, leghangulatosabb fotós eseményére az idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő fotófalura.

Az idén 11 különféle kurzus közül válogathatnak az érdeklődők, a szokásos felhozatal mellett (Gábor Enikő, Vékás Magdolna, Déri Miklós, Bácsi Róbert, Hajdu D. András, Fiala de Gábor, Laczkó Péter, Zalka Imre, Drégely Imre, Fekete István, Szilas Szilárd) most újdonságként Fodor Dániel – Digitális Képműhely kurzusa érdemel említést valamint, hogy a frissített honlapon egy csomó érdekes dolgot találhatnak a Fotófalu múltjában böngészni kívánók.

Ha még nem jártál a faluban érdemes belenézni a képekbe, hogy lásd milyen, ha már jártál akkor azért, hogy felidézd a hangulatot. De nem csak élményfotók, hanem az utolsó évek esti előadásainak teljes videóanyaga is fent van, így akkor is megnézheted ezeket, ha nem voltál ott.

Az idei falun ismét lesz Mágikus Kollódium kurzus, szeretettel várlak, ha érdekel, de két dolog miatt is érdemes sietni a jelentkezéssel:

Találkozunk nyáron!

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1390