Hova menjünk fotózni?

A visszatérő olvasok észrevehették, hogy a jobb oldali sávban megjelent egy térkép. A térképben az az érdekes, hogy néhány kiválasztott hozzáadhat a térképhez pontot amelyben be van linkelve az adott helyhez tartozó kép és egy rövid leírás a túráról. Remélem, hogy ezzel a módszerrel sok érdekes tippet fogunk kapni arra vonatkozólag, hogy hova érdemes kiruccanni hétvégén fényképezőgéppel a kezünkben.

Hogy ki lehet kiválasztott? Hát az akiket a kiválasztottak meghívnak és rendelkezik egy google fiókkal. Ha szeretnél közéjük tartozni, egyszerűen írd ide a kommentek közé, hogy szerinted hova menjünk fotózni és ha a bejegyzés elér egy szintet máris a kiválasztottak között találod magad. Természetesen elég egy webcímet megadnod ahol a képek és a leírás található, nem kell az egészet a megjegyzésbe írni.

A térkép jelen állapotában így néz ki:

Hova menjünk fotózni? térkép nagyobb méretben.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1383

5 hozzászólás

  1. Salgótarján környékére. Egyik várból másik várat, és viszont.
    Mire jó egy túlélőtúra

  2. gregoriosz: ez jó. használd kérlek a jobb oldali dobozok között Kapcsolat dobozban található linket és küldök egy meghívót a térképhez az ott megadott e-mail címre.

  3. SzigligetEzt is bejelölném. Bár kissé ködös idő volt, de szép időben még jobb lehet.

Comments are closed.