A kép – eredmény hirdetés

Nos, köszönöm mindenkinek, aki részt vett az eseményen. Nagyon nehéz helyzetben voltam amikor döntést kellett hoznom, mert a legtöbb kép tényleg jó (nagyon jó) volt és alig volt két akár összehasonlítható, hasonló kategóriába eső kép. Talán csak a két gyermekemberről (bugyborékok és Bori) készült kép lett volna összehasonlítható, de ott sem tudtam volna dönteni. (Én mindkét képet sokkal szorosabbra vágtam volna, de kölkök így is tökéletesen eladják a fotót:)

Szeretném még kiemelni a szelíd motorosok című képet, amely nekem személy szerint nagyon tetszett, ügyesen észrevett vagy összerakott szituáció ami arról mesél nekem, hogy minannyiunk bizonyos mintákat követ.

És most mielőtt igéretemhez híven felsorolnám az összes pályaművet következzék az én győztesem.

Az itt következő listából pedig mindenki válassza ki ami Ő szívének és/vagy szemének legkedvesebb:
gothpunk, rivera, dw, bodzasfanta, lewwi, gregoriosz, zltn, eszpee, sas, kobak, Gábor, Füles, csero, G@bor, szuperapu, NDave, darkdawn, claus, vampierre, cippo, Nighthunter, vera, kelemenbandi, voidcontext, Paul, HAri, Lightningiraffe, Gyulus, bolond, giuseppe, imi,

Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1384

9 hozzászólás

  1. Örülök, hogy nem adtunk egyszerű feladatot. :-D Én se tudtam volna győztest hirdetni. Nagyon jók a képek, s a készítők is.

Comments are closed.