:(

Nos, akkor pár érdekesség az utóbbi időből… Tönkrement az egy éves külső merevlemezem, amin a mentések meg egy csomó egyéb dolog volt. Ez önmagában is elég nagy bosszúság, hát még az amikor kiderült, hogy a Samsung eladta a Seagatenek a merevlemez üzletágát, szóval Amszterdamba kell postán elküldeni (postai díjszabás szerint 7000 Ft) a cuccot, hogy kicseréljék. Ne vegyetek Samsung terméket!

Na ezen akkor túl is volnánk, gondolhatod, de nem, mert a merevlemez zabáló manó tegnap megevett még egy – elég régi és pici – külső merevlemezt is. Szomorkodunk.

De még jobban szomorkodunk attól, hogy elfelejtettem leönteni a mosó vizet a színes filmről és az egész egyszínű – átlátszó vörös – lett előhívás után, szóval mégsem lesznek újabb salzburgi képek. Bizonnyal lesz még ez jobb is… 

egjegyzés

A külső merevlemezekkel én is megjártam. Én Fujitsu Siemens márkájút vettem és már vagy háromszor lett cserélve. Most megy már pár éve de nekem is ott lebeg a fejem fölött az hogy akármikor tönkremehet.

Egyébként valahogy csak a hordozható merevlemezekkel van ez így. Még akkor is ha gyakorlatilag nem viszed sehová csak az asztalon áll. A gépemben lévő 40 gigás Seagate rendszerlemez már több éve megvan. még az első gépemhez lett véve és azóta egyszer már lecseréltem a lemezen kívül mindent.

Viszont én a mentéseimet a biztonság kedvéért feltöltöttem az 50 gigás box.com-os tárhelyemre is. Volt náluk (talán még van is) az az akció hogy ha androidos telefonról lépsz be akkor kapsz plusz 50 gigát. :) Azt hiszem egy bizonyos típusú telefonhoz volt kötve a dolog de egy ismerősömnek pont olyan volt.

Neked is mehetne egy biztonsági-másolat másolat a felhőbe akár. :)

Hopp. :) A nevemnél azért van Unknown mert a google fiókomban a bloggeres profilomban nem volt beállítva nicknév. :)

Az első salzburgi kép fekete-fehér volt. Akokr most színes, vagy ff?
(egyébként ez a cápa bosszúja volt és egy jó indok újabb salzburgi kiránduláshoz)