Anyák napi fotópályázat

A Canon Hungária Kft. (székhely: Canon Hungária KFT. 1031, Budapest, Graphisoft Park 1., Záhony u. 7.) fotózás szerelmeseinek fotópályázatot hirdet. A pályázatra olyan képeket várunk, amelyek bemutatják az anyaság szépségeit.
A Canon Hungária Kft. (székhely: Canon Hungária KFT. 1031, Budapest, Graphisoft Park 1., Záhony u. 7.) fotózás szerelmeseinek fotópályázatot hirdet. A pályázatra olyan képeket várunk, amelyek bemutatják az anyaság szépségeit.
A pályázatokat a beharangozó bejegyzés alá, kommentként feltöltve lehet jelentkezni 2017.05.07-án 23.59-ig. A résztvevők összesen 5 db releváns képpel jelentkezhetnek, amennyiben rajongói a Canon Magyarország Facebook oldalának. A beküldött képek közül a legjobbakat a Canon Magyarország Facebook oldalán egy fotóalbumba közzéteszi.
Az albumba kizárólag azok a képek kerülhetnek be, melyek a Canon Hungária munkatársai a témának megfelelőnek, relevánsnak tartanak, valamilyen formában a megjelenik az anyaság, és nem merül fel kizáró ok. A képek kiválasztásánál esztétikai szempontok is szerepet játszanak, melyek az objektív megítélés hatáskörén kívül esnek.
A Canon Magyarország Facebook oldalán a pályázati album a pályázatra beküldött, és annak megfelelő képekkel hetente 1 alkalommal frissül.
A pályázók kizárólag saját maguk által készített digitális felvétellel pályázhatnak, amelyek felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek. A fotópályázatra szánt képeket .jpg formátumban, várják a szervezők, a kép hosszabbik oldala minimum 1920 pixel kell, hogy legyen. A nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait.
A beküldött képeket az alapvető képjavítást meghaladóan (kontraszt, telítettség, fényerő, gradációs görbe, színegyensúly) nem lehet módosítani, ugyanakkor a képkivágással a pályázók szabadon élhetnek.
A kép mellé a következő adatokat várjuk a pályázóktól:
  • a képek exif adatai (rekesz, idő, iso) és a használt váz, illetve objektív tipusa.
Három nyertes kerül kiválasztásra a Canon Hungária által. A nyertes fotók készítőiének nyereményei:
1. helyezett: Ajándék HD Photobook a kedvenc családi képeiddel https://www.lifecake.com/photobooks.html A HD Photobook album, csak a www.lifecake.com -ra feltöltött képekből készíthető el.
2. helyezett: Lifecake Fotónyomtatási kupon, 50 euró értékben (https://www.lifecake.com/photobooks.html##print-shop-scrollpoint)
3. helyezett: Lifecake Fotónyomtatási kupon, 30 euró értékben
A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a Canon Hungária Facebook oldalán a képek megjelenjenek.
A Canon Hungária Kft. alkalmazásában álló és más, a fotópályázat koncepciójának kidolgozásában és megvalósításában közreműködő személyek és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt a fotópályázatban.
A Canon Hungária Kft. a változtatás jogát fenntartja.
Határidők, időpontok, helyszínek:
Beküldési határidő: 2017. május 7. 23.59.
Eredményhirdetés – 2017. május 10.
A pályázat hivatalos oldala

A Anyák napi fotópályázat bejegyzés először a Fotópályázat figyelő jelent meg.

via: Fotópályázat figyelő

Robó Róbert
Robó Róbert

Média figyelő és újságolvasó. Imádja a fotózást és minden ezzel kapcsolatos dolgot. Főleg fotós témájú pályázatokkal és újdonságokkal foglalkozik szabadidejében is.

Articles: 84