Fotóm a Wikipédián

Ma – amikor kerestem az István Aknáról készült fotómat, hogy átküldjem a kollégának aki épp egy elhagyatott helyekről szóló gyűjteményt nézegetett – érdekes felfedezést tettem, mégpedig azt, hogy a Wikipédia bányászat szócikkét az én fényképem illusztrálja. Nagy büszkeség ez.

egjegyzés

Amíg licenc, ami alatt ők megosztják nem különbözik attól, ahogy te közzétetted, addig nincs ezzel a gyakorlattal gond, sőt örülni is lehet neki.
Gratulálok hozzá!

A gondok ott kezdődnek, mikor a Wikipedián (vagy akárhol) talált képpel valaki elkezd visszaélni és totál másra használni, mint amire az alkotó szánná azt.

Köszönöm a gratulációt :) Én az internetre feltöltött fotóimat (1000px) mindig CC licensz alatt teszem fel, szóval a felhasználás tökéletesen kielégítette a licensz feltételeit. A wikipédián le is ellenőrzik a licenszet lásd:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:P%C3%A9cs_Istv%C3%A1nakna.jpg

This image was originally posted to Flickr by dincsi at http://flickr.com/photos/27023793@N07/3543406691. It was reviewed on 3 December 2009 by the FlickreviewR robot and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

%d bloggers like this: