Kanadai úti beszámoló – Banff

Szégyellem, hogy ígéretem ellenére ilyen rég nem írtam, de rengeteg egyéb teendőt sodort utamba az élet és nem igazán volt időm a bloggal törődni. Mondjuk most is lenne más dolgom…

Banff egy icipici városka a róla elnevezett nemzeti park déli részén. A Pacific Railway vasútvonal építésekor alapították és mivel majdnem csődbe ment az ország az építkezés következtében a közelben a Sziklás Hegységben található hőforrásokra alapozva megpróbálták a turizmust fellendíteni. Sikerült.

Banff

Próbáltam A.-t rávenni, hogy írja meg a beszámolókat, de nem sikerült, úgyhogy most ezekkel a rövid szösszenetekkel kell beérnetek.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós informatikai szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1361

One comment

  1. Banff neve fogalom a hegyi emberek között, hiszen 1976 óta rendeznek itt hegyi film fesztivált és a World Tour részeként pár éven keresztül Budapesten is láthattunk belőle egy nagy adagot. Sajnos egy ideje Mo kimarad az útvonalból, nincs aki felvállalja a szervezést.

Comments are closed.

Vegyél furmányos fotós könyvet, kell a pénz filmre!

Most 30% karácsonyi kiadói akció!