Képmegosztó oldalak – Majdnem teljes lista

Képmegosztó oldalaknak hívják azokat a website-okat, amelyeken fényképeinket publikálhatjuk. Legtöbbször a képeket albumokba rendezhetjük és ezek az oldalak legtöbbször különféle közösségépítő szolgáltatásokat is nyújtanak, mint például lehetőség van a képekhez véleményeket és értékeléseket hozzáfűzni.

FRISSÍTÉS: ezen a listán jó néhány információ idejét múlta, ezért figyelmedbe ajánlom a 2019-es bejegyzést ebben a témában.

Nemzetközi oldalak:
Webshots Ingyenes és fizetős verzió. Az ingyenes verzióban nem használhatunk néhány szolgáltatást és reklámokat is kell néznünk.
Photobucket Ingyenes tárhely cserébe rengeteg reklám.
Fotki Ingyenes tárhely és alap kereső. A nyomtatás szolgáltatás igénybe vételéért fizetni kell.
Twango A Nokia által tulajdonolt ingyenes tárhely. A nyomtatás szolgáltatás igénybe vételéért szintén fizetni kell.
DropShots Nem kereshető. Az ingyenes verzió 500 automatikusan átméretezett képet tárol. A fizetős verzióban végtelen tárhely vehető igénybe tetszőleges méretű fotóknak.
Shutterfly Nem kereshető, tetszőleges mennyiségű kép tárolása ingyenes. Fizetős nyomtatási szolgáltatás.
Snapfish Nem kereshető, ingyenes tetszőleges méretű tárhely. Nyomtatási szolgáltatás.
PhotoBox Nyomtatási szolgáltatás, ingyenes tetszőleges mennyiségű tárhely. Publikus és privát fotómegosztás. A publikus fotók nem kereshetők, de böngészhetők.
Kodak EasyShare Gallery Éves díj fejében tetszőleges mennyiségű tárhely.
dotPhoto Nyomtatási szolgáltatás, ingyenes tetszőleges mennyiségű tárhely. Publikus és privát fotómegosztás.
SmugMug Reklámmentes. Tetszőleges számú fotót feltölthetünk. Testreszabható galáriákba rendezhetjük fotóinkat. Mindenki számára kereshető.
Flickr Az egyik legismertebb fotómegosztó site. Személyes és publikus fotók megosztása, szofisztikált (licencelés, térképes és idő szerinti kereséssel). Ingyenes alap és fizetős prémium verzió.
23 Photo Sharing Személyes és publikus fotómegosztás tag, csoport és felhasználó alapú kereséssel. Ingyenes alap és fizetős prémium verzió.
Picasa Web Albums Személyes és publikus fotómegosztás. Tagok és felhasználók szerinti böngészés, alap kereső. Ingyenes alapverzió fizetős tárhely bővítéssel.
Woophy Térkép alapú fotómegosztó oldal, hely, kulcsszó és dátum alapú keresővel. Ingyenes de átméretezi a képeket.
Zooomr A másik nagyon népszerű site. Személyes és publikus fotómegosztás. Tagok és felhasználók szerinti böngészés, alap kereső. Ingyenes reklámos és fizetős reklám mentes verzió.

Magyar oldalak:
Indafotó Az index tulajdonában levő fotómegosztó site. Tag alapú böngészés, alap keresés.
Fotózz.hu A pixinfo.hu képmegosztó oldala. Felhasználók és kategóriák szerinti böngészés.

A lista természetesen nem teljes, kiegészítéseket megjegyzésben szeretettel várok.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1383

5 hozzászólás

 1. az indafotó nem csak tag alapú böngészést/keresést nyújt, hanem online képszerkesztőt, havi negyed gigányi feltöltést (maga a tárhely korlátlan) akár windows intézőből is, feedet szinte mindenről, sőt, a képeid megjelenhetnek akár az index címlapi ajánlójában is stb :)

 2. Sziasztok!

  Ezen az oldalon gyűjtöttem össze az összes ingyenes, stabilan működő, megbízható, regisztrációhoz nem kötött képfeltöltő, képmegosztó oldalt. Célom, hogy a legjobban használható oldalakról tudassam azokat az embereket, akik ezt a funkciót használni akarják, megkímélve őket a használhatatlan, nem megbízható oldalak által okozott idegességtől. Itt minden oldal ingyenes és teljes mértékben jól működő.

  http://kepmegosztas.lap.hu/

 3. A Kepfelho.com egy végtelenül egyszerűen használható instant képmegosztó szolgáltatás amin keresztül megoszthatod élményeidet. Nincs szükség regisztrációra és belépésre, csak szimplán töltsd fel a képeidet. A feltöltött képeket megoszthatod a Facebook-on, Twitter-en, Delicious-ön, reddit-en, StumbleUpon-on, Myspace-en, különböző üzenőfalakon, fórumokon, blogokon, csatolhatod e-mailhez, beszúrhatod MSN és Skype beszélgetéseidbe is.

  Oszd meg élményeidet! Próbáld ki még ma!

  http://kepfelho.com

Comments are closed.