Kultúra és egyéb nyalánkságok

Az utóbbi időben a megszokottól kissé eltérő bejegyzések születtek, úgyhogy úgy érzem itt az ideje magyarázkodni. Hazudhatnám, hogy alkotói válságban vagyok, de nem igaz, csak a fotózással kapcsolatos énem épp szabadságon van. Illetve olyan dolgokat csinál amik még nem érettek a nyilvánosságra, (aki nézi a képeket a tumblr-en sejthet valamit) plusz a másik énem épp 14-16 órát dolgozik.

Így viszont kevés idő jut és persze kevés inspiráció ér ebben a témában. Viszont az élet megy tovább és az ember csinál mindenféle mást a szabadidejében, mint például koncertre vagy moziba megy (fotózás és utómunka helyett). Nos mivel most ezek vannak, ezeket osztom meg veletek. Amúgy azért merem ezt így, mert HAL blogján nagyon szeretem ezeket a nem szakmai, de jóizlésről tanúbizonyságot tévő kis ajánlókat. Ezért néztem meg a HOME c. filmet is és nem bántam meg. Remélem ti is kedvelni fogjátok azokat amiket én ajánlok.

Ha már itt tartunk, egyszer össze fogom szedni azokat a blogokat podcastokat és weboldalakat, amiket szerintem érdemes látogatni, úgyis kelleni fog a tanfolyamhoz a kötelező olvasmányok szekcióba. Aztán ha lesz időm és az fsf.hu is úgy akarja, folytatni fogom a fotósoknak szóló GIMP sorozatot, a következő darab például a duplex hatású kép előállításáról fog szólni. Aztán a végén nem lehetetlen, hogy valamiféle könyv is lesz belőle.

Ezen felül, bár én úgy néz ki nem tudok ott lenni, menjetek el 2009-07-18.-án a Scott Kelby féle világméretű fotósétára az állatkertbe, vagy Badacsonyba. Az állatkerti sétát az indafotó, a Badacsonyit a spottr szervezi. Aki az állatkerti sétát választja gazdagabb lehet az Adobe Photoshop Lightroom 2 fotósoknak c. könyv egy dedikált példányával. Aki meg nem nyer rendelhet egyet magának innen.

egjegyzés

Nagyon örülök, hogy van akinek kimondottan tettszik, amire nem is gondoltam volna. Köszönöm. :)