Órarugó gerincű felpattanó – Canon reklám:-)

Tegnap este, miközben a notebook akkumulátorát próbáltam kiszabadítani, a drótok irtóztató görcsöt fontak a 20D köré és mire észrevettem már késő is volt. Hiába, hogy a magszéf töltő úgy van kialakítva, hogy ne tudd vele lerántani a számítógépet, ez a fényképezőre nem vonatkozik, úgyhogy a fotóapparát szép ívben szállt alá az asztalról. Mivel mindkét kezem köré volt fonódva néhány méter drót és a notebook is a kezemben volt, csak egy férfias sikításra és némi káromkodásra futotta az erőmből, ahogy néztem, hogy a fényképezőgép majdnem teljesen rugalmatlanul ütközve a földdel gyakorlatilag az asztal lapjának magasságáig visszapattan majd megállapodik a szőnyegen. Azóta több képet is készítettem vele, úgy tűnik minden további nélkül túlélte. Éljen a magnézium ötvözet váz :-D

Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1349

One comment

  1. Talán ezért se rakom az asztalra soha a gépet itthon. Féltem, hogy bejön macska játszik pánttal, lerántja, összetöri a macskát a gép, ilyenek.
    Jó hír, hogy nem lett semmi baja a jószágnak. Vigyázz rá :P

Comments are closed.