Tumblr – Heti összefoglaló

Ismét eltelt egy hét anélkül, hogy komolyabb írásművet publikáltam volna. Igaz, hogy közben Ákos elkezdte átnézni a fordítást, tehát lassan visszafordíthatatlanul megy a dolog a maga útján és ha isten is úgy akarja ősszel megjelenik Scott Kelby Photoshop CS4 digitális fotósoknak című könyve.

Ha már itt tartunk, fordítási szempontból rossz volt – mivel nem tudtam az előző fordítást használni, nektek viszont jó hír, hogy az utolsó magyar nyelven megjelent változathoz képest teljesen átírták, vagyis azoknak is érdekes olvasnivaló lehet, akik az előző – CS2-ről szóló – verziót olvasták. Most ennyit, a könyvet meg vegyétek fel a karácsonyi ajándék listára.

Folytassuk a szokásos tumblr összefoglalóval:

Rájöttem, hogy a Smenában vissza lehet tekerni a filmet és most egy kétszeres expó sorozaton gondolkodom (szoftverrel egyszerű ilyet csinálni de csalás). Igazából már elkezdtem, de ki tudja, hogy mi lesz belőle (ha bármi is beszámolok róla igérem). Na akkor nézzetek egyet Branislav Fabijanic-tól.

A vakuzással ismerkedőknek javaslom, hogy nézzék meg Dustin Diaz Flickr oldalát, ahol nem csak a képeket nézhetjük meg, hanem a hozzájuk tartozó világításról is láthatunk képeket leírással.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1381