UM Collective kiállítás megnyitó

Bálint barátom képei is láthatók az Erzsébetligeti színházban rendezett mobil fotó kiállításon, így aztán összekötöttük a kellemeset a hasznossal megnéztük a kiállítást és kicsit dumáltunk is. Talán a kiállítótér elbírt volna kicsit több képet is, főleg mivel a közösség 13 tagjától összesen 30 fotó van kiállítva, vagyis 2-3 kép alkotónként.

A srácokról azt kell tudni, hogy mindent mobillal csinálnak (még a képszerkesztést is) és ennek megfelelően a hangsúly inkább a kompozíción és témán van nem pedig a technikai kivitelezésen. Aki arra jár láthat pár hangulatos fényképet, ha benéz.

untitled0001

Szombaton különben volt egy másik megnyitó is, a Random galériáé is, amire így nem tudtunk elmenni, viszont a kiállítást mindenképp szeretném majd megnézni.

Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1349
%d bloggers like this: