Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak – vélemények

Ma kicsit utánanéztem, hogy mit gondol a magyar blogoszféra az egyetlen magyar nyelvű – és szívemhez érthető okokból közel álló – Lightroom könyvről. Két recenziót találtam az egyiket HAL, a másikat Antalóczy Tibor írta a pixinfo-n.

Ha olvastad a könyvet és van véleményed, amit megosztanál velünk, tedd meg kommentben, ha nem olvastad és többet szeretnél tudni az Adobe Photoshop Lightroomról rendeld meg Baráth Gábor – Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak c. könyvét 2058.- akciós áron.

Default image
Baráth Gábor

Fotós informatikai szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1351

4 hozzászólás

  1. Ha szöveges blogom lenne, találtál volna egy harmadik írást is a könyvről. Megfelelő drámai köretet adok a sztorihoz, a libriben az utolsó 3000 ftom-ból vettem meg, és ha azt mondom, hogy nem bántam meg, akkor még csak a közelében sem vagyunk az igazságnak.

    Rendkívül hasznos, olvasmányos, jól használható “mankó”, annak, aki arra adja a fejét, hogy megismerkedik a LR-al, én ilyen voltam. A könyv megjelenése előtt, magamtól, autodidakta módón próbálkoztam, több kevesebb sikerrel Egyedüli hiba, ha ezt lehet annak nevezni, hogy végig FF. Ezt leszámítva, hibátlan, hiánypótló alkotás, csak gratulálni tudok hozzá. Naponta használom a LR-ot, és sokszor lapozom fel a könyvet, talán ez mindent elmond. Gyorsba és röviden ennyi.

  2. Megrendeltem a múlt pénteken és megtáltosodva az alig több, mint 2000 forintos ártól, gondoltam magam leszek a futár. Erre ezen a héten ez az alkalmi munka nem jött össze. De jövő héten…Viszont a navigációb csak Pongrác közt ad Köbányán, az út és a 9/b nincs meg. De ezen nem múlik a lájtrumos könyvem sorsa.

  3. A májusi PC Worldben is van egy rövid írás a könyvről. Némi kritikával (fekete-fehér képek), és egy hülye poénnal (“barát(h)i ára”).

    Hozzáteszem, engem a könyv győzött meg arról, hogy érdemes közelebbi ismeretséget kötnöm a Lightroommal. (Bár RAW konvertálásnál még mindig a RawShooter a favorit :)

Comments are closed.