Furmányos fotós könyv -Végkiárusítás

Ha szeretnél Furmányos fotós könyvet március végéig még megrendelheted 2990.- Ft-os áron szállítással együtt.

Szóval végkiárusítás. Azért kezdeném egy kicsit messzebbről, mert mégis csak vége egy időszaknak.

A Furmányos fotós könyvet egyszerűen azért írtam, mert meg akartam veletek osztani azokat az élményeket, amiket a fotózástól kaptam. És mi lenne erre annál jobb módszer, hogy leírom azokat a játékokat, amik nekem annyi örömet okoztak az idők folyamán, hogy te is kipróbálhasd őket.

Szakmám szerint tanár vagyok és a mai napig élvezem a tanítást, bár már csak nyaranta a Fotófaluban van részem benne, szóval természetes, hogy nem akarom és nem is tudom magamban tartani a tudást amit az idők során összegyűjtöttem.

Aki figyelmesen elolvassa a könyvet megtalálja benne a fenti nyomatok elkészítési technikáit is.

Amikor a Furmányos fotós könyvet írtam, tisztában voltam vele, hogy nem ez lesz az a projekt, amiből Yachtot veszek (plusz nem is vagyok jóban senkivel akinek tengeri kikötője van, így drága is lenne a fenntartás), de minden a könyv elkészítésével töltött percet élveztem és nagyon remélem, hogy akik olvasták, azok is szerették és találtak benne olyan tippeket, eljárásokat, amikkel kellemesen el tudták tölteni az időt.

Ennek fényében a webshop is teljesen minimalista. A meglévő pár száz példány nem kér kenyeret, de sajnos egy új kormányrendelet értelmében kötelező lesz postai szállítást is felajánlani minden webshopban és ezt a fejlesztést már nem éri meg megcsinálni, így a webshop és ezzel együtt a könyv rendelési lehetőség is megszűnik március végén. Addig viszont végkiárusítás. A könyv ára (Foxpost automatába szállítással együtt): 2990.-

Kérlek osszátok meg!

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1383

One comment

Comments are closed.