Csúszkák vezérlése billentyűzetről – Lightroom egypercesek

Láttad a BL elődöntőket? Most, hogy a csajok itt hagyták az oldalt elmondok egy igazi férfi tippet. Tudjátok fiúk, a lányok elhúzzák a csúszkát egészen addig amíg jó nem lesz az eredmény ezzel szemben mi fiúk nem bírjuk nézni, ha egy csúszka értéke 79. Akkor már inkább legyen 80, nem?

Láttad a Bajnokok Ligája elődöntőket? Most, hogy a csajok itt hagyták az oldalt elmondok egy igazi tippet kizárólag férfiak számára. Tudjátok fiúk: a lányok elhúzzák a csúszkát egészen addig amíg jó nem lesz az eredmény ezzel szemben mi fiúk nem bírjuk nézni, ha egy csúszka értéke 79. Akkor már inkább legyen 80, nem?

Ha téged is zavar, hogy nem öttel osztható a csúszka értéke (vagy  nem pont 1/10 vagy 1/3 blendével korrigálod az expozíciót) csak kattints a csúszka tetejére és használd a kurzormozgató billentyűket. Ha nagyobb lépésközre vágysz, nyomd a Shift billentyűt közben.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1388