Edward Burtynsky: Wasser

Hétvégén Bécsben jártam és ha már ott voltam, beugrottam a Hundertwasser múzeumba, élőben megnézni Edward Burtynsky vizes fotóit.

Hétvégén Bécsben jártam és ha már ott voltam, beugrottam a Hundertwasser múzeumba, élőben megnézni Edward Burtynsky vizes fotóit.

Nekem több okból is nagy kedvencem az ember, egyrészt mert ronda, néha szörnyű dolgokról készít gyönyörű fotókat, másrészt, mert minden projektjének komoly – előre elgondolt – mondanivalója van.

Maga a kiállítás lenyűgöző volt, négyszer mentem végig a termeken és csak azért jöttem el, mert bezárt a múzeum és konkréten kirúgtak :) Mindenképp nézz be, ha arra jársz!

Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1350

One comment

  1. […] tűnik, hogy Budapesten is lehet jó fotókiállítást találni és szerencsére nem kell Bécsig menni, ha nagy nevek munkáit akarod élőben látni. Sebastião Salgado: Genesis c. kiállítása 2017. […]

Comments are closed.

%d bloggers like this: