Egy csecsemőnek minden vicc új – Lakberendezési tipp

Most, hogy kicsit többet foglalkoztam a bloggal, rá kellett jönnöm, hogy egy csomó érdekes információ van itt eltemetve, úgyhogy új rovatot nyitok, hiszen egy csecsemőnek minden vicc új, nem igaz?

Az első bejegyzést már láthattátok is, az volt az, amiben megmutatom, hogyan tudod a Lightroom szerzői jogi információt frissíteni. Tudom, hogy lebuktam a 2016-os képernyőfotóval :)

A jelenlegi tervek szerint, a látogatottsági statisztikák és saját kút fejem alapján heti egy felújított tartalmat fogok a figyelmetekbe ajánlani.


Most pedig, jöjjön a második egy lakberendezési tipp Krisztától. Ha kisebb szeretnétek képeket kitenni a falra, de nem aratok millió szeget beverni, vagy ami még ennél is rosszabb lyukat ütvefúrózni a falba, javaslom, hogy lógassatok le egy zsinórt és arra csíptessétek fel a képeket ruha vagy iratcsipesszel.

Ha igazán autentikus megoldást szeretnél a madzag aljára csíptess egy jó nehéz filmcsipeszt, hogy feszesen tartsd az egész hóbelevancot. Akinek nem volna olyan kéznél, az csak akasszon rá valami nehéz dolgot.

A baloldali fotók Németh Kriszta a jobboldaliak Benedek művei

Ennek a módszernek egy másik verzióját használtuk a Holtodiglan c. kiállításunkon, amikor is egy szárító kötélre voltak a fotók felakasztva.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1388