Magyar nyelvű fotós blogok

Sajnos a magyar valóság az, hogy ez a pici ország kevés – főleg jó – fotózással kapcsolatos blogot termel ki. Gondolom ennek az egyik oka, hogy bizonnyal lehetetlen bármilyen szignifikáns bevételt elérni ebből, vagyis valaki vagy szerelemből csinálja, vagy nem. Ennek köszönhető – gondolom, hogy a fiatalriporter is hallgat mostanában. Ettől függetlenül van azért pár érdekes és viszonylag aktív blog is amit érdemes olvasni, kettőt szeretnék kiemelni ezek közül.

Az első a pixinfó, ahol mindenféle érdekesség található, leginkább hosszabb angol nyelvű blogbejegyzések összefoglalói, linkekkel.

A második pedig a rekafotó. Rékáról már írtam korábban és legnagyobb örömömre nemrég indított egy blogot, ahol a képei készítésének titkaiba avatja be az érdeklődőket.

Angol nyelvű blogból sokkal több van, ezekről egy későbbi bejegyzésben értekezem majd. Most azonban arra bíztatok mindenkit, hogy ossza meg a többiekkel – és velem – ha tud még jó olvasnivalót a témában magyarul.

egjegyzés

A pixinfo blogra igyekszem minél több magyart is ajánlani, úgyhogy érdemes nézegetni! Sajnos tényleg kevés jó magyar blogról tudok én is, ami fotózással foglalkozik, de ha találok valami érdekeset, mindenképpen közzéteszem!