Manu-típia kiállítás Dunaszerdahelyen

Kezdhetném azzal, hogy gyertek, de inkább elmesélem mi történt.

Most nézem, azzal kezdtem, hogy gyertek. Gyertek kedves Szlovákiában és a határ innenső felén a közelben lakó élő barátaim, mert nagyszerű ám az Esztergomi Fotográfiai Biennálé idei anyaga és ellentétben a szűkös fővárosi kiállítótérrel, ott kint lesz az összes mű amit a zsűri beválogatott.

És akkor, ha már itt tartunk, a Budapesten kiállított képeim közül az egyik a kiállítás bontásakor lepottyant, de ne aggódjatok, megnézhetitek Dunaszerdahelyen, mert szerencsére magának az üvegnek semmi baja sem lett, köszönhetően a saját tervezésű keretnek, ami PLA-ból (polilaktátsav) készült 3D nyomtatóval és mint ilyen könnyen deformálódik és könnyebben törik is mint az üveg – vagyis gyakorlatilag gyűrődő zónaként viselkedve megvédte a fényképet a károsodástól.

Úgyhogy csak új sarkokat kellett nyomtatnom összeszerelni a keretet és holnap vissza is juttatom a szervezőknek, hogy Dunaszerdahelyen a teljes sorozatot megnézhessétek.

Megnyitó: 2023.02.10 18:00 – Vermes-villa.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1381