Olvasnivalók

Múlt héten egy szülinapra igyekezvén megálltunk egy virágboltnál Diósdon, hogy vegyünk egy csokrot. A. kiment a boltból a levegőre és beletúrt a könyvek 100Ft-ért dexion salgó polc tartalmába, majd a következő könyvvel tért vissza: Hevesy Iván: A magyar fotóművészet története.

Ezen felül a kiadó is adott két könyvet fordítani. Az egyik Scott Kelby Digitális Fotós Könyvének 4. része, ami nem fog meglepetést okozni azoknak akik az előző hármat már olvasták. Tipikusan jó karácsonyi ajándék amatőr fotós ismerőseinknek, ha nem jut eszünkbe más, izgalmasabb.

A másik Joe McNally Sketching Lights címü könyve, természetesen a rendszervakuk használatáról. Ez még jobb karácsonyi ajándék lesz komolyabb fotós ismerőseinknek :)

Na ezekre készüljetek… Egyéb infók a megjelenés dátumáról, recenzió a tartalomról később.

egjegyzés

Scott Kelby Digitális Fotós Könyvének 4.
Erről mi a vélemény? Mármint nekem az 1 nagyon tetszett, de 2-3 már szinte tiszta ismétlésből állt és úgy kínlódtam magam végig rajtuk. Ez is ilyen “összegereblyézett” cucc?

Szerintem, ha a 2. és 3 nem tetszett a 4. sem fog. Ez egy tök kezdőknek írt könyv, egy szint után, nem fog semmi újat mondani.