Rendhagyó kiállítás ajánló

A tegnapi napot a sürgősségin töltöttem - nyugi állítólag nem vagyok életveszélyben - és amilyen vagyok ott is belefutottam valami érdekesbe...

Szóval képzeljétek: a SOTE I. számú sebészeti klinikájának – vagy ahogy most hívják a Korányi Sürgősségi Betegellátó Osztály (lassan a Moszkva tér is újra Moszkva tér lesz amilyen tempóban átnevezik a dolgokat) – vendégszeretetét élveztem tegnap.

Mellesleg, bár nem ide tartozik, meg kell jegyeznem, hogy mindenki nagyon kedves volt és lehetőségekhez képest nagyszerű ellátást kaptam. Ez semmiképp sem azt jelenti, hogy ajánlanám bárkinek, de mindenképp kellemes meglepetés volt.

A dolgok persze nem mentek hipp-hopp, így bőven volt időm körülnézni és megcsodálni Keleti Éva képeit, amik a sürgősségi falait díszítik. Ne gondolj azért valami nagy dologra, mindösszesen 11-12 kép van kitéve és sajnos nem is a legszebb környezetben, de ha bevisz a mentő legalább elmondhatod ország-világnak, hogy voltál Keleti Éva kiállításon.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1390