3 tipp a Lightroom munkaterületének maximalizálására – Lightroom egypercesek

Ha mondjuk egy notebook kijelzőjén kell dolgoznunk a Lightroommal, jól jöhet egy pár trükk amivel a munkaterület megnagyobbítható.

Az első tipp, amire mindenki rájön, aki megnézi a felületet, hogy az egyes panelokon lévő ki háromszögre kattintva kinyithatjuk és becsukhatjuk őket. A második, hogy a bal és jobb oldali panel eltüntethető és előhívható a TAB billentyűvel. A harmadik pedig, hogy ha a kis háromszögnek van helyzetérzékeny menüje, amivel beállíthatjuk hogy automatikusan ki- és bekapcsolódjanak a panelok.

Mégtöbb Lightroom egyperces.

Ha többet szeretnél tudni az Adobe Photoshop Lightroomról rendeld meg Baráth Gábor – Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak c. könyvét. Akciós ára: 2058.-
Default image
Baráth Gábor
Fotós informatikai szakíró és fordító. Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió, Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, A digitális fotós könyv 5., A digitális fotós könyv - Best of és a Vakuskönyv fotósoknak.
Articles: 1347