5 fotós könyv amit nem kellene kihagyni

Néhány napja elkezdtem ezt az 5 fotós témájú bármi c. sorozatot a podcastokkal. Most olyan fotós témájú könyvek következnek amik azoknak is hasznosak akik nem most kezdik a digitális fotózást.

Photoshop digitális fotósoknak – Scott Kelby – ahogy azt egy ismerősöm mondta – funkcionális analfabéta képző könyve. Azért, egy szintig meglehetősen sokat lehet tanulni belőle. Pillanatnyilag a CS2-es változat kapható (amúgy akciósan), de remélhetőleg az idén még karácsony előtt megjelenik a CS4 verzió. A fordítás már mindenesetre kész:-)

Digitális fotós könyv – Ez is egy Scott Kelby könyv, méghozzá nem is rossz. Minden oldalon egy tipp található fotózás témakörében. Ebből is kapható az 1. és 2. könyv és jön a 3. is még az idén.

Adobe Photoshop Lightroom Fotósoknak – A legjobb magyar nyelvű Lightroom könyv. Könnyen dumálok, nincs másik.

Kapd el a pillanatot – Joe McNally könyve főleg tapasztaltabb fotósoknak.

Kissé elmosódva – Robert Capa könyve a második világháborúról, illetve azon részeiről, amihez személyesen volt szerencséje.

Default image
Baráth Gábor

Fotós informatikai szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1352

One comment

Comments are closed.