Nedveslemez összefoglaló (nem csak) falusiaknak

Ahogy azt a mondás tartja: ismétlés a tudás anyja, szóval olvassatok...

Idén próbáltam megmutatni valakinek, de már nem találtuk, így először is szeretnék szomorúan megemlékezni egy régebbi projektről, ami az idők és a művelődési ház felújításának martalékává vált.

Varga Tamással és Pólya Zsomborral közös projektünk a kilencedik napon avagy helyiség kilátással.

A megnyitó beszédet annak idején Zalka Imre tartotta és mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, mert okos és humoros. Pont mint Imre.

Most, hogy túl vagyunk a nosztalgiázáson térjünk rá friss dolgokra. Először is érdemes átfutni a Kollódiumos kezdő készletről szóló cikket, ez sok kérdésre választ ad és jó ismétlésnek is.

Ezen felül kérdeztétek, hogy mit lehet az üveglemezek tárolására használni. Én kezdetben dobozokat építettem, de mostanában ilyeneket használok, mert sokkal gyorsabban elkészül és bármilyen mérethez egyszerűen adoptálható.

Ha valakinek konkrét recepttel kapcsolatos kérdése lenne vagy tanácsra, anyagra lenne szüksége keressen meg bátran e-mailen, személyesen vagy jövőre a Fotófaluban.

Baráth Gábor
Baráth Gábor

Fotós, szakíró és fordító.

Szerzője többek között az Adobe Photoshop Lightroom, a GIMP könyv és a Furmányos fotós könyv, c. könyveknek, fordítója a következő Scott Kelby műveknek: Photoshop digitális fotósoknak - Új verzió,
Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!,
A digitális fotós könyv 5.,
A digitális fotós könyv - Best of
és a
Vakuskönyv fotósoknak.

Articles: 1390